Ljubavi je mnogo vrstaMnoge žene u životu neće nikada imati djecu. Nemojte da vam prodaju uvjerenja da je žena neispunjena bez djece. Ja uvijek vjerujem da postoji razlog za sve. Možda ste trebali učiniti druge stvari u životu. Ako čeznete za djecom i snažno osjećate njihov gubitak, prežalite to! A tada se pokrenite. Nastavite sa svojim životom. Nemojte zauvijek sjediti i žalovati.
Kontakt RSS
Humana reprodukcija
Cilj svih postupaka u liječenju neplodnosti je stvaranje pogodnih uvjeta i sredine za spajanje spolnih stanica, spermatozoida i jajne stanice, uspješno začeće, uspješnu trudnoću i porođaj djeteta.

Ljubavi je mnogo vrsta

Datum zadnje izmjene: 16. lipnja 2018.
Liječenje neplodnosti | Metode potpomognute oplodnje | Ljubavi je mnogo vrsta


Mnoge žene u životu neće nikada imati djecu. Nemojte da vam prodaju uvjerenja da je žena neispunjena bez djece. Ja uvijek vjerujem da postoji razlog za sve. Možda ste trebali učiniti druge stvari u životu. Ako čeznete za djecom i snažno osjećate njihov gubitak, prežalite to! A tada se pokrenite. Nastavite sa svojim životom. Nemojte zauvijek sjediti i žalovati.

Izgovarajte:

Znam da je sve što se događa u mom životu savršeno. Duboko sam ispunjena.


Moje je osobno uvjerenje kako se treba držati podalje od liječenja neplodnosti. Da je vaše tijelo bilo određeno imati bebu, imalo bi. Ako vaše tijelo nije zatrudnjelo, tada za to ima dobar razlog. Prihvatite to. Nastavite sa svojim životom. Tretmani protiv sterilnosti su skupi, eksperimentalni i opasni.

Nemojte dopustiti liječnicima da eksperimentiraju s vašim tijelom. Kada koristimo neprirodne metode kojima prisiljavamo tijelo učiniti nešto što u svojoj mudrosti ne želi učiniti, tražimo nevolje.

Ima tako mnogo napuštene djece u ovom svijetu i ako zaista želimo ispuniti majčinski nagon, tada je usvojenje dobra alternativa. Možemo se također brinuti o drugim ženama. Zaštitite izgubljenu ženu svojim krilom i pomognite joj da poleti. Spasite napuštene, zlostavljane i druge neudomljene životinje.

Dakle, tražim od vas da uđete u sebe i promijenite svoje razmišljanje. Povežite se sa svojim unutrašnjim bogatstvima- tada ćemo davati životu iz veličanstvenosti našeg bića.

Povezujte se sa svojim bogatstvima svaki dan.Louise Hay