Poliklinika HarniNalazimo se na veoma pristupačnoj lokaciji u Maksimiru, Bukovačka 1. Maksimir je zbog svog položaja oduvijek utjecao na lice Zagreba, a novi stambeno-poslovni objekt na križanju Maksimirske i Bukovačke nastavlja pozitivnu tradiciju modernog arhitekturnog razvoja grada.
Kontakt RSS
Poliklinika Harni
Nalazimo se na veoma pristupačnoj lokaciji u Maksimiru, Bukovačka 1. Maksimir je zbog svog položaja oduvijek utjecao na lice Zagreba, a novi stambeno-poslovni objekt na križanju Maksimirske i Bukovačke nastavlja pozitivnu tradiciju modernog arhitekturnog razvoja grada.

Poliklinika Harni


Dobro došli na web stranice Ginekološke poliklinike Dr. Vesna Harni!

Na našim stranicama ćemo Vas upoznati s aktualnim ginekološkim temama, novim mogućnostima liječenja kao i zanimljivim područjima iz ekologije i zaštite čovjekovog okoliša. U našem elektroničkom biltenu ("newsletter") svakih mjesec dana Vas očekuju novosti iz ginekologije i ekologije, medicinske dileme i aktualnosti, kao i vijesti iz poliklinike.

Poliklinika Harni privatna je zdravstvena ustanova, utemeljena koncem 1998. godine. Nalazi se na veoma pristupačnoj lokaciji na križanju Maksimirske i Bukovačke ulice, na samom ulazu u centar Zagreba.

Maksimir je zbog svog položaja oduvijek utjecao na lice Zagreba, a novi stambeno-poslovni objekt na križanju Maksimirske i Bukovačke nastavlja pozitivnu tradiciju modernog arhitekturnog razvoja grada.  Obilje zelenila u neposrednoj blizini Maksimirske šume i perivoja uz istovremenu blizinu centra grada spojeno je s odličnom dostupnosti javnog gradskog prijevoza.   
 
 
 
         
O nama   Kontakt informacije   Newsletter
Poliklinika Harni je privatna zdravstvena ustanova, utemeljena koncem 1998. godine.
saznaj više
  saznaj više   Prijavite se na newsletter Poliklinike Harni.
saznaj više
         
 
   
         
Cjenik usluga   Naš tim   Estetska ginekologija
Cjenik usluga Poliklinike Harni.
saznaj više
  Dr. sc. Vesna Harni
Dr. Dubravka Dedeić
Dr. Marina Gelo
Dr. Sanja Tadić
  Uporaba suvremene i moćne laserske tehnologije u liječenju ginekoloških tegoba.
saznaj više